Een checklist met private equity-initialen

moncler jassen outlet Ik had net het eerste nummer op mijn lijst met acquisitiedoelen gebeld. Vandaag was ik een adviseur op het gebied van private equity. Het was mijn eerste dag op het werk. Mijn hart klopte toen ik me mijn monclerjacks-gesprek met de CEO van mijn eerste verovering voorstelde. De telefoon werd opgepikt na de eerste keer overgaan. moncler jassen outlet

‘Hallo, Memorial General, hoe kan ik uw oproep leiden?’ De adem zou mijn borst niet verlaten. Ik groef in de diepte van mijn hersenen in een poging om te onthouden hoe te spreken, laat staan ??te ademen.

moncler dames ‘Hallo, mijn naam is J. Pullman en ik ben een goedkope private equity-adviseur, ik ben een vertegenwoordiger van Mirandello investeringen die een private equity-onderneming vertegenwoordigt uit Chicago. Ik vraag me af of jullie allemaal ge